| 28 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Halloween plena Paterna de concerts, contacontes, una gimcana zombi i dos passatges del terror - AJUNTAMENT DE PATERNA
Halloween plena Paterna de concerts, contacontes, una gimcana zombi i dos passatges del terror - AJUNTAMENT DE PATERNA

Halloween plena Paterna de concerts, contacontes, una gimcana zombi

L'extensa programació organitzada des de la Regidoria de Joventut també inclou tallers d'animació infantil, un Correfoc infantil, una discomóvil i un Punt Violeta.

| Sergi Tarazona Municipios

L'Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut, rep aquest cap de setmana la festivitat d'Halloween amb un extens programa d'animació infantil i juvenil que conté una gran varietat d'activitats.

El divendres, 28 d'octubre, a les 18.00 hores els contacontes estrenaran la programació amb El refugi dels monstres oblidats a la Biblioteca de la Cova Gran. El públic infantil podrà continuar gaudint de la literatura de terror el dilluns 31 a les 18.00 hores a la biblioteca Vicente Miguel Carceller de La Canyada, amb Room on the broom. Aquesta activitat compta amb aforament limitat i serà necessari inscriure's a través del correu biblioteques@ayto-paterna.es.

El dissabte 29 d'octubre, des de les 21.00 fins a la 1.00 hores, la Casa de la Joventut celebrarà el Joves a la nit més terrorífic en el Parc Central.

Els joves més aventurers podran gaudir d'una gimcana amb temàtica d'Halloween. El Parc Central s'omplirà diumenge que ve 30 d'octubre de zombis des de les 19.30 fins a les 02.00 hores. A partir de hui, dimarts 25, es podran recollir les entrades a la Casa de la Joventut per a poder participar.

Com a colofó, el dilluns, 31 d'octubre, es realitzarà un passatge del terror infantil de 18.00 a 22.00 hores en el mercat municipal. De manera paral·lela, s'impartiran tallers d'animació infantil en la plaça del Poble des de les 18.00 fins a les 21.00 hores. També se celebrarà un Correfoc infantil des del carrer Godella fins a l'esplanada del coetòdromo, organitzat per la Federació Interpenyes Paterna, a les 19.00 hores.

Aqueix mateix dia, a les 20.00 hores, en la Plaça Enginyer Castells el grup musical Ramonets. Des de les 20.00 hores fins a la 1.00 hores, arribarà el torn del passatge del terror juvenil/adult. Per a posar punt i final a aquesta programació, els Parapa faran un concert a les 23.30 hores i se celebrarà una discomòbil en el Parc Central de 21.00 a 1.00 hores.

A més, durant la discomòbil es disposarà d'un Punt Violeta, facilitat per la Regidoria d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat. En aquest sentit i seguint la línia d'Halloween, la regidoria ha iniciat una campanya de conscienciació per la igualtat, sota el lema "A Paterna al masclisme li diem: dona't el piro vampir!"

Tal com ha assenyalat el regidor de Joventut, Roberto Usina, “les entrades per al passatge de terror adult, així com per a altres activitats, podran adquirir-se a la Casa de la Joventut de dilluns a dijous d'11.30 a 14.00 hores i de dilluns a divendres des de les 16.30 fins a les 20.30 hores, mentre que les del passatge de terror infantil estaran disponibles en l'Oficina de Turisme, en el seu horari habitual”.