| 29 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Gran èxit en el I Torneig de Futbol Femení per l'Esclerosi Múltiple de Massanassa - AJUNTAMENT DE MASSANASSA
Gran èxit en el I Torneig de Futbol Femení per l'Esclerosi Múltiple de Massanassa - AJUNTAMENT DE MASSANASSA

Èxit en el I Torneig de Futbol Femení per l'Esclerosi Múltiple de Massanassa

Un esdeveniment de caràcter benèfic per a lluitar contra l'esclerosi múltiple que va reunir tres equips femenins valencians de renom: Valencia CF, Llevant UD i Villarreal CF.

| Sergi Tarazona Municipios

el I Torneig de Futbol Femení per l'Esclerosi Múltiple realitzat en la localitat a Massanassa ha tingut un gran acolliment en la seua primera edició. L'acadèmia internacional de futbol SIA Academy, al costat del club que ajuda en la seua gestió, SIA Massanassa CF van organitzar aquest esdeveniment benèfic destinat a l'Associació de la Comunitat Valenciana d'Esclerosi Múltiple (ACVEM).
Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Massanassa i participació de múltiples comerços de la localitat, el torneig va aconseguir reunir els tres equips femenins valencians amb representació en la Finetwork Lliga F, la primera divisió femenina espanyola. D'aquesta manera, el Valencia CF, Llevant UD i Villarreal CF van ser els equips que van acompanyar al primer equip femení de Massanassa en aquest torneig.

"Vull felicitar l'organització i a tots els equips femenins i a les seues jugadores per participar en aquest esdeveniment. Des de l'Ajuntament de Massanassa, sempre visibilitzarem la labor que fa l'associació i ajudarem al fet que l'esclerosi múltiple tinga una major recerca", declara l'alcalde de Massanassa, Paco Comes. En finalitzar la jornada, l'ajuntament va fer lliurament d'una placa d'agraïment a la ACVEM per la gran feina que fan dia a dia.

La primera semifinal, que enfrontava a l'equip local davant el Valencia CF Femení, es va decantar per la mínima per al conjunt 'ché'. Després d'aguantar l'empat fins al descans, un gol anotat en la segona part, després d'una bona jugada, certificava el passi a la final de les valencianistes.
La segona semifinal, entre Llevant i Villarreal, va destacar pel gran encert de cara a gol de les 'granotas'. Un contundent 3-0 va ser el resultat final d'aquesta segona trobada. La final anava a ser un derby de la ciutat de València. Valencia i Llevant Femení buscarien fer-se amb el trofeu de campió.

Aquest I Torneig benèfic es va decidir per un resultat molt ajustat. Va ser el Llevant UD qui va véncer per la mínima. Es va poder veure un partit molt competit i animat fins al xiulet final entre els dos equips de la ciutat del Túria. El tercer i quart lloc li ho va disputar l'equip femení de Massanassa davant el Vila-real. Les xiques de Massanassa es van posar per davant en el marcador i van saber mantenir l'avantatge fins a la finalització de la trobada. Un resultat final de 2-1 li atorgava el tercer lloc al SIA Massanassa CF i el quart lloc al Villarreal CF Femení.

L'Associació de la Comunitat Valenciana d'Esclerosi Múltiple va mostrar el seu agraïment a la finalització del torneig pel gran acolliment que va tenir. Una gran recaptació a través dels donatius de tots els assistents que segur ajudarà en la lluita per combatre aquesta malaltia i descobrir més sobre ella.