| 27 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
La Casa de la Joventut de Paterna dedica la seua agenda de novembre a la salut física i mental - AJUNTAMENT PATERNA
La Casa de la Joventut de Paterna dedica la seua agenda de novembre a la salut física i mental - AJUNTAMENT PATERNA

La Casa de la Joventut de Paterna dedica novembre a la salut física i mental

El 25 de novembre s'impartiran tallers de sensibilització, amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les dones.

| Sergi Tarazona Municipios

L'Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut, ha iniciat la programació per al mes de novembre amb activitats dedicades a la salut física i mental.

Divendres que ve 11 de novembre es donaran cita totes les persones cinèfiles de 18.00 a 20.00 hores amb la projecció de la pel·lícula Campions. El dilluns 14 a les 18.00 hores la jornada se centrarà en La importància de la salut mental, mentre que el dimecres 16 es dedicarà el dia a xarrar sobre Hàbits esportius saludables.

El dissabte 18 de 17.00 a 20.00 hores s'impartirà un taller de Nail Art. Aqueixa mateixa setmana, el divendres 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les dones, es realitzaran tallers de conscienciació i sensibilització contra la violència masclista des de les 17.00 fins a les 20.00 hores.

Finalment, els dies 28 i 30 de novembre les xarrades Descobreix la teua roda de la vida i Parlem de nutrició tornaran a posar el focus en els hàbits de vida que fomenten la salut de les persones.

Tal com ha destacat el regidor de Joventut, Roberto Usina“gràcies a la temàtica de l'agenda jove per a aquest mes de novembre, a més de les activitats habituals, proposem tallers que posen en valor la importància de la salut tant a nivell físic com psicològic per a les persones joves de Paterna”.