| 30 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Bétera obri el termini d'inscripció al Taller d'Alzheimer

Aquest Taller és gratuït i a més de contribuir a posar fre a la malaltia permet alleujar la càrrega emocional dels familiars.

| Sergi Tarazona Municipios

Des de l'Ajuntament de Bétera continuen posant en marxa polítiques socials que milloren la qualitat de vida dels seus majors. En aquest cas l'àrea de Drets Socials ha organitzat un Taller d'Alzheimer per a la població sènior que estarà en marxa a Casa Nebot diàriament i que està cofinançat pel Consistori i la Generalitat Valenciana.

Aquest Taller és una activitat gratuïta que està dirigida a totes aquelles persones majors que vulguen exercitar la seua memòria i aprendre tècniques que els ajuden a mantindre's cognitivament actives i tal com ha afirmat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, “d'aquesta manera, també contribuïm a posar un fre que alentisca el desenvolupament de malalties com ara l'Alzheimer o la demència”.

Una activitat que està dins del Programa Municipal de Respir Familiar que, tal com assenyala l'Alcaldessa “permet als familiars alleujar la càrrega emocional que comporta atendre i realitzar les cures de les persones dependents de forma prolongada”.

“Apostem per millorar la qualitat de vida dels nostres majors i així oferir-los des de l'Administració Pública un major benestar”, ha destacat la regidora de Drets Socials, María Segura.

El Taller es realitzarà de dilluns a divendres de 10:00h a 13:30h en l'edifici de Casa Nebot, lloc on es poden informar els veïns i veïnes. Les inscripcions es realitzaran demanant cita amb el treballador Social corresponent.

Cap d'any en companyia

A més en aquesta línia l'àrea de Drets Socials ha organitzat al costat de les Associacions de Majors del municipi un sopar de Cap d'any perquè la població sènior de Bétera puga gaudir en companyia de l'última nit de l'any. “Una iniciativa que els permet estar acompanyats en aquesta data, socialitzar i gaudir després de dos anys de pandèmia en la qual els nostres majors han sigut un col·lectiu molt vulnerable”, ha explicat la regidora de Drets Socials.