| 27 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Paterna celebra Noces d'Or

En finalitzar l'esdeveniment, les persones assistents van poder gaudir en el Gran Teatre de l'espectacle Una nit amb ella, protagonitzat per l'actriu Loles León.

| Sergi Tarazona Municipios

El Gran Teatre Antonio Ferrandis va acollir divendres passat les Noces d'Or de 28 matrimonis de la ciutat que l'Ajuntament de Paterna va organitzar per a celebrar els 50 anys de casats d'aquestes parelles.

L'Alcalde Juan Antonio Sagredo va oficiar aquest simbòlic i emotiu acte, al costat del Tinent Alcalde de les Persones Majors, Julio Fernández, i la regidora d'Inclusió Social, Isabel Segura, que també es van encarregar de repartir rams i rams a totes les parelles participants.

El primer edil va voler dedicar unes paraules als matrimonis assistents, en les quals va destacar que tots eren “un exemple d'amor, de convivència, de respecte, de comprensió i, com no, de superació”.

Al començament de l'acte, les persones assistents van poder fotografiar-se en un Photocall especialment dissenyat per a commemorar el seu aniversari i, a més, van rebre un obsequi per part del consistori per a celebrar tan assenyalada data al costat de la fotografia per a recordar el dia.

En finalitzar l'esdeveniment, les persones assistents van poder gaudir de l'espectacle Una nit amb ella, protagonitzat per l'actriu Loles León.