| 28 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
El projecte Teatre Sala 21 acosta les obres escèniques a Kinépolis Paterna - AJUNTAMENT DE PATERNA
El projecte Teatre Sala 21 acosta les obres escèniques a Kinépolis Paterna - AJUNTAMENT DE PATERNA

El projecte Teatre Sala 21 acosta les obres escèniques a Kinépolis Paterna

Aquesta iniciativa permetrà complementar l'oferta cultural de la ciutat amb una variada proposta de representacions teatrals.

| Sergi Tarazona Municipios

Els cinemes Kinépolis Paterna s'han convertit en els primers de València a adaptar una de les seues sales per a albergar representacions teatrals. La sala 21 de les seues instal·lacions s'ha condicionat amb tota la infraestructura necessària per a transformar-se en un teatre.

El projecte, batejat com a Teatre Sala 21, ha sigut desenvolupat per Kinépolis Paterna en col·laboració amb l'Ajuntament de Paterna i Heron City, i permetrà complementar l'oferta cultural de la ciutat amb una variada proposta d'obres escèniques.

La regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, ha explicat que “tots els veïns i veïnes podran gaudir d'un preu reduït, si compren les seues entrades de manera presencial en les taquilles de Kinépolis Paterna per a les sessions de dijous i divendres fins al 25 de novembre”.

“Gràcies a aquesta proposta, acostem una expressió artística tan versàtil com el teatre a la població, amb preus assequibles, i que complementen l'àmplia oferta cultural dels nostres teatres, en els quals també es poden trobar entrades amb descomptes”, ha assenyalat Espinosa.

La producció "Un secreto a voces", dirigida per Álvaro Carrero i protagonitzada per Pablo Puyol, ha inaugurat la cartellera d'aquesta sala. Les següents funcions es realitzaran els dies 4 i 5 de novembre amb les interpretacions d'Aitor Caballer i Pepa Chamorro en "La vida empieza hoy". Seguidament, l'obra "Estoy rara" es representarà el 5 de novembre amb l'actuació de Paloma Jiménez i Ángela Conde.

La dansa prendrà el protagonisme amb Vesprada de dansa amb Esther Mortes i Mar en Dansa el diumenge 6 de novembre. Mentre que el dia 10 Manu Górriz presentarà "La copia mala de un Late Night". De l'11 al 26 novembre Pensa en rosa 2.0 estarà en Teatre Sala 21 i del 12 al 13 de novembre l'obra Fabiolo Connection omplirà l'escenari amb un gran espectacle.

D'altra banda, el 20 de novembre dansa i música s'uniran amb Revolution. Finalment i per a tancar aquesta cartellera teatral, el 26 i 27 de novembre el musical "Hechizados" oferirà diversió per a tota la família.