| 28 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

El Nadal més jove i entretingut arriba a la Casa de la Joventut de Paterna

L'Ajuntament, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat un calendari amb tallers de decoració nadalenca, sessions de cinema i una masterclass de cuina.

| Sergi Tarazona Municipios

L'Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut, ha organitzat un calendari d'activitats nadalenques per al mes de desembre amb tallers de decoració, sessions de cinema i una masterclass de cuina.

Divendres que ve, 9 de desembre, s'inaugurarà la iniciativa La bústia dels desitjos a les 17.00 hores. El dilluns 12 el tradicional taller de Hamma Beads prendrà el Nadal com a tema central a les 18.00 hores. Per a tancar la setmana, el divendres 16 a les 18.00 hores tindrà lloc l'activitat Crea les teues decoracions per a l'arbre.

Les següents cites estan pensades per als més cinèfils i cinèfiles amb la projecció de les pel·lícules El Grinch el dilluns 19 a les 18.00 hores i Només a casa el divendres 30, a la mateixa hora.

Finalment, els i les més gurmets podran gaudir de la masterclass Cuina de Nadal que s'impartirà, amb places limitades, el dijous 22 de desembre de 18.00 a 19.30 hores.

El regidor de Joventut, Roberto Usina, ha explicat que “les activitats que projectem per a aquest mes de desembre ofereixen la ja habitual varietat de programació d'oci enfocada a la població més jove, però que aquesta vegada gira al voltant d'una temàtica nadalenca”.

Les persones interessades a inscriure's en les activitats podran fer-ho presencialment en la pròpia Casa de la Joventut de dilluns a dijous d'11.00 a 14.00 hores i els divendres de 16.30 a 20.30 hores, o bé telefonant al 96 137 01 03.

A més, tal com ha recordat el regidor Usina “a la Casa de la Joventut comptem amb un servei informatiu via whatsapp al qual els i les joves poden subscriure's enviant la paraula ALTA al 647 867 445 per a mantindre's al corrent de totes les novetats”.