| 28 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
L'Ajuntament de Bétera celebra amb Lola Caballero, nadadora del CN SOS Bétera, la seua medalla d'or en el Campionat del Món - AJUNTAMENT DE BÉTERA
L'Ajuntament de Bétera celebra amb Lola Caballero, nadadora del CN SOS Bétera, la seua medalla d'or en el Campionat del Món - AJUNTAMENT DE BÉTERA

Bétera celebra amb Lola Caballero la seua medalla d'or en el Campionat del Món

L'àrea d'Esports ha organitzat un acte de reconeixement a Lola Caballero per a posar en valor el seu treball, esforç i il·lusió.

| Sergi Tarazona Municipios

La piscina coberta ha sigut l'escenari triat per a homenatjar la jove promesa de la natació, lloc que l'ha vista créixer personal i professionalment. "Des de l'Ajuntament hem volgut reconéixer aqueix mèrit esportiu a la Campiona del Món de 50 metres arrossegament de maniquí i al costat del club local CN SOS Bétera hem organitzat un acte homenatge per aquest nou èxit esportiu", ha destacat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, qui a més ha tingut unes boniques paraules per a la família de Lola Caballero "vosaltres, els seus pares i el seu germà, sou el seu major suport, els seus fans incondicionals, que sempre esteu ahí perquè continue complint somnis".

L'acte ha estat presidit per l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, qui ha fet lliurament a Caballero d'un trofeu commemoratiu. I qui s'ha emportat la sorpresa que Lola Caballero tenia per a ella amb el lliurament d'una samarreta del Campionat del Món. Un regal que va estar acompanyat d'unes paraules de Lola plenes d'humilitat, afecte i mostres d'agraïment cap a tots els allí presents.

L'acte va congregar a multitud de xiquets, xiquetes i joves esportistes del Club, així com familiars, amics i veïns i veïnes que no van voler perdre's aquest moment que ja és història per al Club però també per a Bétera.

Complir somnis amb treball, esforç i dedicació. L'última meta de Lola Caballero era assistir al Campionat del Món i tornar a Bétera amb una medalla d'or. I així ha sigut.

L'emoció d'un club i el sentiment d'un poble cap a aquesta jove promesa de la natació que ha tornat a posar en el mapa a Bétera.