| 26 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Imatge d'arxiu falles de Turís.
Imatge d'arxiu falles de Turís.

Turís ajorna les falles per les previsions de pluja

La Junta Local Fallera, amb consens en les comissions, decideixen endarrerir la celebració de la setmana fallera que passa als dies del 30 de març al 3 d'abril.

| Sergi Tarazona Municipios

La previsió meteorològica ha sigut la desencadenant d'aquesta decisió que s'ha pres per unanimitat amb els cinc presidents de les comissions. Totes les informacions conegudes fins al moment anuncien l'arribada de noves borrasques que, a més d'originar abundant pluja al llarg de la setmana, no la descarta tampoc per al cap de setmana en què estava previst celebrar els actes centrals d'estes falles. Per aquest motiu s'ha decidit ajornar la celebració dels actes a la setmana del 30 de març al 4 d'abril.

Amb esta decisió, els fallers de Turís desitgen que les festes es puguen celebrar amb total normalitat sense necessitat d'estar pendents d'un oratge que pot obligar a suspendre o ajornar actes. Si res canvia, tot el programa es trasllada, amb els mateixos horaris i llocs establerts, a la setmana del 30 de març al 4 d'abril.