| 27 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Paterna augmenta el pressupost en ajudes a l'esport cobrint el 92% de totes les sol·licituds - AJUNTAMENT PATERNA
Paterna augmenta el pressupost en ajudes a l'esport cobrint el 92% de totes les sol·licituds - AJUNTAMENT PATERNA

Paterna augmenta el pressupost en ajudes a l'esport

En total, s'han concedit 1.877 ajudes per a aquest període 2022/2023, un 40% més que l'any passat.

| Sergi Tarazona Municipios

L'Ajuntament de Paterna ha concedit per a aquest període 2022/23 un total de 1.877 ajudes a l'esport, cobrint així el 92% de totes les sol·licituds presentades i augmentant el número de becats un 40% respecte a l'exercici anterior.

Així ho ha revelat hui el Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora, qui ha explicat que “davant l'important augment de sol·licituds presentades respecte a altres anys i amb l'objectiu de poder atendre totes les peticions i ajudar al major nombre de veïns i veïnes possible, el consistori ha incrementat un 43% la partida destinada a aquestes subvencions respecte a l'any passat, fins a aconseguir un pressupost final de 358.567,40 euros”.

El consistori ja ha publicat en la pàgina web municipal els llistats de la segona concessió d'aquestes beques, en els quals figuren les 853 noves persones beneficiàries que permeten un descompte d'entre el 60 i el 100% del preu de l'activitat, segons la renda familiar.

José Manuel Mora ha explicat que “aquestes ajudes s'apliquen directament en la tarifa de les activitats dels clubs amb els quals l'Ajuntament manté un conveni de col·laboració, així com dels Serveis Esportius Municipals”.

“Amb aquesta mesura, que des de l'Executiu Socialista portem anys implementant, aconseguim acostar l'esport i hàbits de vida saludables a tots els paterners i paterneres, facilitant el seu accés a famílies amb una situació econòmica més vulnerable”, ha agregat Mora.

Per a obtindre més informació es podrà consultar en la web de la Regidoria de Esports, on també es troben disponibles els llistats de persones als qui se'ls han concedit les ajudes, o bé en la Piscina Climatitzada Municipal del nucli urbà.