| 03 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
La nova directora amb el conseller
La nova directora amb el conseller

Goitzane Marcaida Benito nova directora gerent del Hospital General

És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat del País Basc, metgessa especialista en Anàlisis Clíniques i doctora per la Universitat de Valencia

| J. Giménez Edición Valencia

El Consell de Govern del Consorci Hospital General de Valencia ha designat la nova directora gerent, Goitzane Marcaida Benito.

D’esta manera, este divendres s’ha reunit i s’ha constituït el Consell de Govern del Consorci Hospital General Universitari de València, conformat per representants de la Conselleria de Sanitat i de la Diputació de València.

El màxim òrgan de govern del Consorci està format per 7 vocals designats per la Conselleria i set vocals més designats per la corporació provincial. Està presidit pel conseller de Sanitat, Marciano Gómez, i el vicepresident del qual és el president de la Diputació de Valencia, Vicent Mompó, que ha delegat la seua assistència en la diputada de Benestar i Inclusió Social, Inmaculada González.

Marciano Gómez ha proposat al Consell el nomenament de Goitzane Marcaida, que fins ara ha sigut cap del Servei d’Anàlisis Clíniques, com a nova directora gerent del centre.

 

Llicenciada en Medicina i Cirurgia

Goitzane Marcaida és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat del País Basc, metgessa especialista en Anàlisis Clíniques i doctora per la Universitat de Valencia.

La nova gerent ha exercit la seua labor a l’Hospital General com a cap del Servei d’Anàlisis Clíniques des d’abril de 2009. També ha treballat com a investigadora en el Departament de Neurobiologia de l’Institut d’Investigacions Citològiques de la Fundació Valenciana d’Investigació Biomèdica i ha participat en destacats projectes d’investigació, comités i comissions científiques. Així mateix, ha dirigit tesis doctorals i compta amb nombroses ponències i més de 60 publicacions internacionals.