| 30 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Una delegació de Bétera participa en el segon esdeveniment transnacional en Lourinhã dins del projecte Work On - AJUNTAMENT DE BÉTERA
Una delegació de Bétera participa en el segon esdeveniment transnacional en Lourinhã dins del projecte Work On - AJUNTAMENT DE BÉTERA

Bétera participa en el segon esdeveniment transnacional en Lourinhã

Aquest projecte pretén acostar la història, polítiques i programes europeus a la ciutadania de Bétera i Lourinhã.

| Sergi Tarazona Edición Valencia

L'Ajuntament de Bétera, gràcies al projecte Work On, participa amb una delegació beterense traslladada al municipi portugués de Lourinhã per a continuar amb els esdeveniments transnacionals que conformen aquest projecte cofinançat amb Fons Europeus.

El primer esdeveniment es va celebrar a Bétera el mes de setembre passat i ara se celebra aquesta segona trobada en terres portugueses on mig centenar de veïns i veïnes de Bétera podran conéixer de primera mà les possibilitats que ofereix Europa a aquestes dos localitats.

Ahir mateix va partir un autobús cap a Lourinhã que ha arribat aquest mateix matí per a començar amb un programa d'activitats, visites i conferències des de hui i fins diumenge que ve dia 30.

La delegació de Bétera, composta per representants d'Associacions beterenses, gaudirà de tres dies en el municipi de Lourinhã amb una programació que ha començat aquest mateix matí amb la benvinguda de l'Alcalde João Duarte Anastácio de Carvalho; el Regidor, José António dona Costa Tomé; el Tinent d'alcalde, David Margarido i la Dra. Elsa Nunes de IrRADIARE.

Després de la calorosa rebuda han començat les conferències que han versat sobre les Oportunitats d'Ocupació a la UE, els Programes, Iniciatives i Projectes Europeus així com els programes de mobilitat en i des de la Unió Europea. Un matí per a compartir experiències i prendre nota de les oportunitats que ofereix Europa a tots dos municipis.

Aquest segon esdeveniment continuarà aquesta vesprada amb diverses conferències on compartir experiències entorn d'Europa i seguirà demà dissabte i el diumenge amb visites i exposicions en diferents espais de Lourinhã per a conéixer la seua història, patrimoni, cultura i gastronomia.

Sens dubte, una experiència enriquidora que permet conéixer més de prop Europa a més de compartir experiències entre els dos municipis participants i que finalitzarà amb un tercer esdeveniment transnacional a Brussel·les pròximament.