| 17 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

La Generalitat convoca una nova oferta d’ocupació pública de 115 places en FGV

Aquesta mateixa convocatòria comporta la constitució de dues borses d’ocupació temporal per a València i Alacant.

| Sergi Tarazona Edición Valencia

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), ha convocat una oferta pública d’ocupació (OPO) per a cobrir 115 places de conducció i circulació. Al seu torn, s’ha iniciat el procés per a la confecció de dues borses d’ocupació temporal, una per a València i una altra per a Alacant.

Els llocs oferits, corresponents a les ofertes d’ocupació pública dels anys 2020, 2021 i 2022, inclouen 20 places de maquinistes d’Alacant; 79 maquinistes de València; 1 cap de circulació d’Alacant; 10 caps de circulació de València, i 5 reguladors de lloc de comandament de València.

Les bases del procés selectiu per a la cobertura dels llocs de treball de conducció de trens i tramvies (maquinistes) i de gestió de la circulació (caps de circulació i reguladors/ores del lloc de comandament) estan disponibles en la web.

En la mateixa pàgina web s’informa sobre la forma, les dates i els terminis d’admissió de sol·licituds per a participar en el procés selectiu, que va començar el dimecres dia 16 de novembre i conclou el dimecres 23 de novembre a les 24.00 hores. La inscripció es realitzarà exclusivament de manera telemàtica.

Les bases han sigut negociades amb la representació legal dels treballadors i les treballadores d’FGV i s’ajusten a les previsions legals i normatives que els són aplicables, de conformitat amb el que es disposa en el Pla d’igualtat d’FGV.

Aquesta convocatòria se suma a les realitzades amb anterioritat per FGV, que permeten dotar l’empresa pública del personal necessari per a cobrir les necessitats que sorgeixen en diverses àrees de gestió.