| 27 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
La startup paternera Miivo Mobility, premiada com a Projecte més Influencer en l'esdeveniment Innpulso Emprende - AJUNTAMENT DE PATERNA
La startup paternera Miivo Mobility, premiada com a Projecte més Influencer en l'esdeveniment Innpulso Emprende - AJUNTAMENT DE PATERNA

L'startup paternera Miivo Mobility, premiada com a Projecte més Influencer

La jove empresa paternera Miivo Mobility, situada en Parc Científic i que va participar en la VI edició del certamen Innpulso Emprende en representació de l'Ajuntament de Paterna.

| Sergi Tarazona Edición Valencia

L'Ajuntament de Paterna ha participat, a través de l'startup paternera Miivo Mobility, en Innpulso Emprende, un esdeveniment promogut per la Red Innpulso que va reunir el divendres passat en les instal·lacions de Veles e Vents de la Marina de València a representants municipals amb persones emprenedores.

En la trobada nacional, que enguany va celebrar la seua sisena edició enfocada a l'objectiu “Cap a Ciutats Intel·ligents i Climàticament Neutres”, Miivo Mobility, situada en Parc Científic, va ser premiada com a Projecte més Influencer per haver sigut, entre totes les participants, la que major trànsit i interacció en xarxes socials ha aconseguit generar.

En aquest sentit, el regidor d'Smart City, Lucas Jodar, que va assistir a l'acte, ha destacat “la clara aposta que realitzem des de Paterna per la innovació i l'emprenedoria, especialment per les propostes que tenen un caràcter sostenible, a través de qualsevol tipus d'esdeveniment que els permeta aconseguir major visibilitat, així com consolidar-se en el mercat”.

“Des de Paterna, la ciutat amb major mobilitat d'Espanya, donem suport a propostes de mobilitat sostenible com la que Miivo ofereix”, ha assenyalat el regidor Jodar.

La jove empresa, creada en 2021, té com a objectiu potenciar una mobilitat sostenible, accessible i personalitzada per a la ciutadania en general. A través de la seua aplicació s'ofereix la possibilitat de planificar, reservar i pagar viatges en qualsevol mitjà de transport públic, com a autobús, metre, tren o tramvia, amb bonificacions i descomptes. A més, permet consultar línies, horaris, així com comparar diferents rutes segons preu, temps i petjada de carboni.

Innpulso Emprén és una iniciativa de la Red Innpulso, projecte impulsat i cofinançat pel Ministeri de Ciència i Innovació com a fòrum de trobada per a ciutats que treballen a aplicar polítiques locals innovadores. Aquestes trobades permeten que pimes, micropimes i startups, que compten amb idees innovadores, es posen en contacte amb l'administració, alhora que els aporta visibilitat i facilita el seu contacte amb possibles inversors.

Un jurat especialitzat va ser l'encarregat d'avaluar tots els projectes que es van presentar en funció de la maduresa de la idea, el caràcter innovador del projecte, la seua viabilitat, la capacitat i experiència de l'equip, així com l'impacte que pot suposar sobre el territori.