| 27 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Jornada Erasmus + KA1
Jornada Erasmus + KA1

La Comunitat, referent en els programes Erasmus

La Comunitat Valenciana és la segona CA amb més nombre d’acreditacions Erasmus en educació escolar, adults i projectes de mobilitat de curta duració

| Noel Rodilla Edición Valencia

El director general d’Ordenació Educativa i Política Lingüística, Ignacio Martínez, ha destacat que la Comunitat Valenciana es troba en un lloc molt significatiu respecte a la resta de CA, “ja que som la segona amb més nombre d’acreditacions Erasmus en educació escolar, adults i projectes de mobilitat de curta duració”.

El director general ha fet estes declaracions en la inauguració de la ‘Jornada Erasmus+ KA1 del sector escolar i de persones adultes’, que ha tingut lloc este dijous en la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, on s’han entregat de les credencials als centres amb projectes seleccionats.

En concret, durant l’acte s’han entregat reconeixements a 212 centres amb projectes europeus KA121 (escolar) i a 14 projectes europeus KA121 (adults). També s’han convocat a la jornada 44 centres amb projectes KA122 (escolar) de mobilitats de curta duració i 8 centres KA122 (adults) també de mobilitats de curta duració.

“Estes dades demostren el gran interés dels nostres centres educatius per la internacionalització, i responen així de manera adequada i amb excel·lents resultats a les necessitats de la societat i sobretot de l’alumnat”, hi ha afegit el director general d’Ordenació Educativa i Política Lingüística.

En este sentit, Ignacio Martínez ha posat l’accent en la importància de la mobilitat, “suposa un valor afegit per a molts estudiants i una eina estratègica a través de la qual les diverses institucions educatives poden innovar, augmentar la seua pertinença social i optimitzar la qualitat dels seus serveis. En definitiva, l’objectiu principal de la internacionalització és augmentar la qualitat educativa”.

Finalment, el director general ha assenyalat que la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació “vol ser un referent a escala nacional quant a internacionalització, i per este motiu s’oferix assessorament i suport als centres i es reconeix la seua labor en este àmbit”.