| 17 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Fira València - GVA
Fira València - GVA

Horaris especials de tramvia per a acudir a la carrera de fitnes Hyrox

Fira València acull el dia 15 la primera prova de la temporada 2022/23 del World Series of Fitness Racing.

| Sergi Tarazona Edición Valencia

La Generalitat ha posat en funcionament dissabte serveis especials en la línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a Fira València, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen per a participar en la carrera de fitness Hyrox, la primera prova de la temporada 2022/23 del World Series of Fitness Racing.

Hyrox és la nova carrera de fitness que combina 8 quilòmetres de running i 8 workouts de manera intercalada. S'organitzen esdeveniments al llarg de la temporada, en què qualsevol pot competir sense classificació prèvia.

En els esdeveniments, tots els participants han de completar el mateix recorregut i rebran el seu temps personal per a poder veure la seua classificació a escala mundial, tant en dobles com en individuals.

Durant la celebració de l'esdeveniment, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira, i viceversa, amb una freqüència de pas d'entre 30 i 40 minuts, entre les 6.00 i les 23.00 hores.

El primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.00 hores i l'últim, a les 21.29 hores; mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i l'últim, a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d'agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines-Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Totes aquelles persones usuàries que vulguen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia; les xarxes socials, @metrovalencia i , i l'app oficial.