| 02 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Passeig marítim de Benidorm
Passeig marítim de Benidorm

El Consell destina 3 milions per compensar els sobrecostos del Imserso 2022-2023

En este sentit, Turisme Comunitat Valenciana concedirà estes aportacions per a complementar el preu percebut per les habitacions ocupades per este programa

| Noel Rodilla Edición Valencia

El Consell ha aprovat este passat divendres el decret pel qual s’establixen les bases reguladores i la convocatòria per a la concessió d’ajudes directes dirigides a les empreses i persones titulars d’establiments hotelers de la Comunitat Valenciana que han participat en el Programa de turisme de l’Imserso 2022-2023, fins a l’import global màxim de 3 milions d’euros.

“Es tracta de compensar els sobrecostos generats per les restriccions en els mòduls d’este programa que estava tenint el sector a la Comunitat Valenciana i ajudar-los a suportar la situació d’alguna manera”, ha explicat la consellera i portaveu de la Generalitat, Ruth Merino.

En este sentit, Turisme Comunitat Valenciana concedirà estes aportacions per a complementar el preu percebut per les habitacions ocupades per este programa. La quantia de les ajudes ascendix a un import de 5,63 euros per dia i habitació efectivament ocupada per l’Imserso, de l’1 de gener al 30 de juny de 2023.

D’altra banda, junt amb Ruth Merino, ha comparegut la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, per a informar sobre la situació de l’incendi que està afectant Montitxelvo i diverses localitats de les comarques de la Vall d’Albaida, la Safor i el Comtat.

Així, Núñez ha mostrat el suport del Consell a totes les persones afectades i ha agraït el treball al personal de diversos cossos i serveis que està mobilitzat des d’este dijous.