| 30 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
L'Ajuntament de Bétera inicia les obres de construcció del Centre Cívic - AJUNTAMENT BÉTERA
L'Ajuntament de Bétera inicia les obres de construcció del Centre Cívic - AJUNTAMENT BÉTERA

L'Ajuntament de Bétera inicia les obres de construcció del Centre Cívic

Amb aquest edifici s'acosta l'administració pública a la zona sur de Bétera donant servei a prop del 30% de la població.

| Sergi Tarazona Edición Valencia

“Comencen les obres del nou Centre Cívic de Bétera” així ho han anunciat hui l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i el regidor d'Urbanitzacions, Carlos Abad. Les màquines ja es poden observar en els terrenys del carrer Turqueta reservats per a la construcció d'aquest espai de més de 700 metres quadrats que comptarà amb quatre edificis entorn de places jardí, que disposaran d'una biblioteca/mediateca pública, una sala d'actes, sales de reunions, sales d'estudi, un centre administratiu, un centre social, una reguarda per a la Policia Local i molt espai d'esplai a l'aire lliure.

El centre està concebut com un parc multifuncional enjardinat, amb espais i edificis aïllats, autoproveïts energèticament, dissenyats per a la reunió, convivència i gaudi dels veïns de la zona sud de Bétera. Un Centre que pretén, des d'una arquitectura respectuosa amb l'entorn, la regeneració urbana de la zona, construint un complex cívic i administratiu obert i sense barreres per a l'ús de tots els veïns i veïnes.

En definitiva i tal com manifesta el regidor d'Urbanitzacions “una administració més pròxima en un espai on també gaudir de la cultura, l'oci i el temps lliure que permeta la convivència veïnal en un espai comú i obert a tota la ciutadania”.

Aquest complex té una inversió municipal de 2.100.000€ contemplada dins de l'ambiciós Pla d'Inversió Local de l'actual Equip de Govern que suposa un complex municipal dissenyat per a la interrelació entre persones en un entorn actualment anodí, on la seua implantació regenerarà urbanísticament la zona i atendrà les necessitats de la població actual. Donant resposta, segons indica l'Alcaldessa de Bétera, “a una demanda veïnal històrica”.