| 05 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Mazón con directivos de Ford
Mazón con directivos de Ford

Carlos Mazón es reunix amb el president de Ford España

S’han abordat aspectes de la col·laboració conjunta entre la companyia automobilística i la Generalitat

| J. Gimenez Edición Valencia

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha mantingut una reunió amb el president i conseller delegat de Ford España, Jesús Alonso; el director de Fabricació de Ford España, Dionisio Campos, i el director de Relacions Institucionals de la companyia, Fernando Acebrón.

En el transcurs de la reunió s’han abordat aspectes de la col·laboració conjunta entre la companyia automobilística i la Generalitat, i s’ha posat de manifest la rellevància de la multinacional en l’economia valenciana i en el desenvolupament del sector de l’automòbil a la Comunitat.

En la reunió també han participat la consellera d’Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino; la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructura i Territori, Salomé Pradas, i la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes.