| 02 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Entrega dels distintius als municipis de Castelló
Entrega dels distintius als municipis de Castelló

Huit municipis de Castelló reben el distintiu de destí turístic

Sant Mateu, Altura, Navajas, Cinctorres, Villahermosa del Río, Benassal, Càlig i Forcall són els ajuntaments que recullen la distinció

| Noel Rodilla Edición Valencia

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha entregat a Castelló de la Plana els distintius que acrediten la condició de Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana a huit ajuntaments de la província de Castelló.

Es tracta de reconeixements atorgats per Turisme Comunitat Valenciana, a través de la Direcció General de Turisme, que s’han obtingut en els últims mesos. En concret, han recollit el guardó de Municipi Turístic els ajuntaments de Sant Mateu, Altura, Navajas, Cinctorres, Villahermosa del Río, Benassal, Càlig i Forcall.

Nuria Montes ha volgut valorar tant el treball que realitzen els ajuntaments per a aconseguir ser reconeguts com a Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana. Per a la consellera, “estos distintius ens ajuden, com a destinació, a ser més competitius i a generar més oportunitats econòmiques”. Així mateix, Montes ha mostrat el seu agraïment als ajuntaments guardonats per la seua “contribució al progrés del turisme”, hi ha afegit.

Finalment, la titular de Turisme ha advocat per “continuar treballant junts per a promoure i protegir esta indústria vital”, perquè, segons ha destacat, “el turisme és un pilar fonamental de l’economia, i una font inesgotable d’oportunitats per al nostre futur”.

La Comunitat Valenciana té 62 destinacions amb el distintiu de Municipi Turístic, concorde a l’Estatut del Municipi Turístic, regulat pel decret 5/2020 de regulació de l’Estatut i modificat pel Decret 203/2021, de 17 de desembre. En concret, la província de Castelló té 23 destinacions reconegudes com a Municipi Turístic, 8 de les quals ho han aconseguit al llarg d’este últim any, 2023.