| 29 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Circuit Ricardo Tormo de Xest
Circuit Ricardo Tormo de Xest

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana el Racing Weekend

El recinte de Xest albergarà les carreres de Fórmula 4, Eurocup 3 i la copa Porsche Ibèrica

| Noel Rodilla Edición Valencia

El Circuit Ricardo Tormo celebra durant este cap de setmana, 14 i 15 d’octubre, la quarta cita del NAPA Racing Weekend, dos dies de carreres sota els auspicis de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme.

Tres categories celebraran les respectives proves en les jornades de dissabte i diumenge. El Campionat d’Espanya de Fórmula 4, els monoplaces de l’Eurocup 3 i els espectaculars superesportius de la Porsche Sprint Challenge Ibèrica.

La Fórmula 4 espanyola s’ha transformat en els últims anys en un trampolí per als talentosos pilots que procedixen del kàrting i fan els primers passos en els circuits de gran premi. Un total de 25 pilots formaran la graella d’eixida amb el retorn de l’alacantí Dani Maciá com a principal al·licient.

L’Eurocup 3 arriba a València amb el francés Esteban Masson, el danés Sebastian Ogaard i l’espanyol Mari Boya, en lluita pel títol d’esta primera edició del certamen de Fórmula 3.

La Porsche Sprint Challenge Ibèrica celebra al Circuit Ricardo Tormo la sisena i última carrera de l’any, amb els títols en l’aire tant en la categoria PRO-Am, que lidera Francisco Mora, com la classe AM, amb Tiago Gonçalves al capdavant, i la classe GD liderada per Aloisio Monteiro. Per a acompanyar-los, el Club Porsche València reunirà més de 50 vehicles al pàdoc del Circuit.