| 30 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Representació d' IVACE a Xile
Representació d' IVACE a Xile

12 empreses valencianes participen amb IVACE a Xile i Brasil

Entre els sectors presents figuren alimentació, moble i interiorisme, tèxtil de la llar, cosmètica, transport i sector TIC

| Noel Rodilla Edición Valencia

Dotze empreses de la Comunitat Valenciana participen esta setmana en una missió comercial directa a Xile i el Brasil, organitzada per Ivace Internacional.

La directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha explicat que esta acció forma part del Pla de promoció exterior de l’Ivace, dissenyat en col·laboració amb els sectors exportadors per a facilitar noves oportunitats de negoci a les empreses valencianes.

“Esta setmana, 12 empreses de la Comunitat Valenciana estan desenvolupant agendes de treball amb importadors potencials, primer a Xile i després al Brasil, gràcies a la presència d’antenes de l’Ivace en estos dos mercats”, ha explicat Olivas.

Esta missió és una acció multisectorial, composta per empreses de sectors com ara alimentació, moble i interiorisme, tèxtil llar, cosmètica, transport i sector TIC.

A les agendes comercials se suma una agenda de treball de representants d’Ivace Internacional amb les oficines comercials d’Espanya a Santiago de Xile i Sao Paulo, així com amb l’entitat de suport a les empreses xilenes Prochile, amb les quals es mantenen diverses línies de col·laboració en l’àmbit de la promoció exterior.