| 29 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Audiència Provincial d'Alacant.
Audiència Provincial d'Alacant.

S'enfronta 8 anys de presó per practicar sexe amb la seua parella mentre dormia

L'acusació sosté que el processament hauria aprofitat que la dona estava profundament adormida a casa d'ell després de la ingesta de begudes alcohòliques per a mantindre relacions sexuals.

| Sonia García Edición Alicante

L'Audiència Provincial d'Alacant jutja aquest dilluns a un home acusat de mantindre relacions sexuals amb la seua parella sentimental quan aquesta estava adormida. Se l'acusa per això d'un delicte d'abús sexual.

Processament i víctima, que mantenien una relació des de feia un mes, van eixir junts la nit del 21 de desembre de 2019 per Alacant. De matinada ella es va trobar mal a causa de la ingesta de begudes alcohòliques i tots dos es van anar a dormir a casa d'ell.

Segons manté l'acusació pública, al matí el processament va aprofitar que la dona estava profundament adormida per a mantindre relacions sexuals fins que la víctima es va despertar i li va recriminar la seua actitud.

Per part seua, la Fiscalia demana per a l'encausats una pena de presó de huit anys com a autor d'un delicte d'abús sexual.