| 30 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

La platja es plena de veus femenines valencianes

El festival “Desllunat - Pop al Carrer” porta a Tavernes de la Valldigna a Júlia, Marala i Pete Lala

| Redacción Valencia Municipios

La platja de Tavernes de la Valldigna es tornarà a plenar de música amb la XVII edició del festival “Desllunat – Pop al Carrer”, que enguany es durà a terme en un sol dia, degut a la situació sanitària. Així, el 17 de juliol a les 20 hores, la plaça de les Palmeretes, junt al Llac de la Goleta, els i les amants del pop tenen una cita ineludible en la que les veus femenines valencianes tindrà un clar protagonisme.

Així, el cartell d’aquest any està integrat primerament pel duet de pop electrònic Júlia, conformat per les cantants Estela Tormo i Lídia Vila, que presenten el seu nou disc ‘Casa’, centrat en la senzillesa per a trobar l’originalitat de les coses.

Posteriorment, pujarà a l’escenari el grup musical Marala, integrat per Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Montfort; tres dones amb veus de tradició, de proximitat, valentes, conscients i feministes, que actuaran amb el seu primer treball discogràfic ‘A trenc d’alba’.

Tancarà el festival l’actuació de Pete Lala, el grup format per Marina Alcantud, Rafa Alcañíz i Borja Flores, qui mostraran al públic el seu nou projecte on barregen estils com el jazz més tradicional i les sonoritats més modernes en una actuació plena d’innovació sonora. Esta proposta en el disc ‘Colors’, els ha permés estar nominats com a Artista Revelació als Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

A més, el festival, organitzat per l’Ajuntament i l’associació cultural LaCasaCalba, comptarà amb la presència del seu mestre de cerimònies particular, ‘El Triangulista’, i amb un gastroespai.

Degut a les restriccions sanitàries, per a assistir-hi cal fer la inscripció prèviament de manera online, ja que, durant les actuacions, el recinte estarà acotat per tal de garantir les mesures sanitàries i higièniques corresponents, tal com marquen les autoritats sanitàries per a fer front a la COVID-19.