| 17 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Museu de Belles Arts de Castelló
Museu de Belles Arts de Castelló

Belles Arts de Castelló s'ompli de sons del Mediterrani oriental

El grup serà el protagonista del cicle Nits al Claustre d’aquest dijous 27 de juliol

| Noel Rodilla Edición Castellón

L’Institut Valencià de Cultura presenta aquest dijous 27 de juliol, a les 22.30 hores, al Museu de Belles Arts de Castelló, el quart dels concerts, i últim del mes de juliol, del cicle Nits al Claustre.

Els concerts a l’aire lliure al claustre del museu estan obtenint un gran èxit de públic amb centenars de persones que gaudeixen d’una programació d’estils variada i mestissatge cultural. De moment, les tres primeres propostes musicals amb els concerts de Raúl Rodríguez, Judith Nedeermann i Orkesta Mendoza han superat totes les expectatives d’assistència.

Aquest dijous 27 de juliol, a les 22.30 hores, és el torn dels sons del Mediterrani oriental amb el grup Ataxía. Una formació nascuda a València l’any 2011. En els seus treballs discogràfics han participat músics del Mediterrani europeu i oriental, que els enriqueixen amb les seues influències culturals.

En el seu treball ‘Ataxía’ (en grec desordre o entremaliadura) reuneixen la música tradicional i actual del Mediterrani oriental (Grècia i Àsia Menor). Les seues lletres parlen de temàtiques socials diacròniques amb un component emotiu molt fort. Amb l’energia del seu directe podrem gaudir, aquest dijous al museu, del seu disc homònim. Un concert on trobarem peces pròpies i cançons tradicionals amb una fusió d’estils.

Nits al Claustre donarà la benvinguda al mes d’agost el pròxim dijous 3 d’agost amb La Maria i el seu concert ‘L’Assumpció’. El cicle mantindrà la seua proposta musical per a les nits d’estiu el pròxim dijous 10 d’agost, amb Stefano Palatchi, i tancarà el dijous 17 d’agost amb Antonio Selfa i Gloria Aleza.