| 21 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Cartell de Trovam
Cartell de Trovam

La Fira Valenciana de la Música Trovam completa la programació artística

S’hi incorporen artistes locals com ara Tórtel, Kela, Josu Miró i Los Manises, i d’altres punts de l’Estat arriben Belako, Carlota Flâneur, Júlia Colom i Libérica

| Noel Rodilla Edición Castellón

La Fira Valenciana de la Música Trovam ha completat la programació artística de l’onzena edició, que tindrà lloc entre el dijous 9 i el dissabte 11 de novembre a Castelló de la Plana. Més de trenta-cinc bandes i solistes actuaran en els diversos escenaris de la fira per a presentar els seus projectes.

Entre les incorporacions al cartell s’ha de destacar la presència d’intèrprets valencians com ara Tórtel, Blu Boi, Kela, Josu Miró i Los Manises. Així mateix, s’han confirmat els directes d’artistes arribats d’altres punts de l’Estat, com ara Belako, Carlota Flâneur, Dupla, Júlia Colom i Libérica.

Des de l’any 2013, persones melòmanes, intèrprets, promotors, mànagers, agències i la resta d’agents musicals es troben a la capital de la Plana Alta per a posar en comú els seus problemes, reptes i experiències.

Més enllà de la vessant professional de la Fira Trovam, la Fira Valenciana de la Música també ofereix un elenc d’intèrprets emergents i consolidats de gèneres molt diversos: en 2023 es podran escoltar artistes de pop, rock, rap i músiques urbanes, a més de música d’arrel valenciana i espectacles destinats al públic familiar.