ESdiario

Alacant tindrà nou noves connexions aèries

Les noves rutes connectaran Alacant amb Southampton, Zuric, Newcastle, Belfast, Praga, Lió, Lilla, Nantes i Niça

Aeroport d' Alacant

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat que l’aerolínia EasyJet establirà una base a l’aeroport d’Alacant-Elx Miguel Hernández, des d’on posarà en marxa un total de 9 connexions aèries noves amb el Regne Unit, França, Suïssa i República Txeca.

Així ho ha manifestat el cap del Consell després de mantindre una trobada amb representants de la companyia britànica, els quals han confirmat la seua “aposta per la Comunitat Valenciana”, que acollirà la seua quarta base a Espanya, des del mes de març de 2024, i suposarà la creació d’un centenar de llocs de treball.

Carlos Mazón ha assegurat que les noves rutes aèries permetran l’arribada a la Comunitat de 125.000 passatgers durant la pròxima temporada estival, la qual cosa suposarà un important retorn econòmic per al sector turístic.

En concret, les noves rutes aèries uniran Alacant amb Southampton i Zuric, a partir del 31 de març de l’any que ve, i Newcastle, Belfast, Praga, Lió, Lilla, Nantes i Niça, a partir d’abril i maig de 2024.

El president s’ha mostrat satisfet pels importants acords que s’estan tancant durant la celebració de la fira WTM de Londres, que repercutiran a curt termini en un increment del turisme i, per tant, en la millora econòmica de la Comunitat Valenciana.

tracking