| 28 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
L'Ajuntament de Paterna amplia el Centre Social Amparo Moreno Vañó de Santa Rita - AJUNTAMENT DE PATERNA
L'Ajuntament de Paterna amplia el Centre Social Amparo Moreno Vañó de Santa Rita - AJUNTAMENT DE PATERNA

L'Ajuntament de Paterna amplia el Centre Social Amparo Moreno Vañó

Les instal·lacions s'han reorganitzat en tres zones diferents amb serveis diferenciats en cadascuna d'elles, alhora que s'ha augmentat l'espai dedicat a cada àrea d'assistència.

| Sergi Tarazona Municipios

L'Ajuntament de Paterna ha ampliat el centre social Amparo Moreno Vañó de Santa Rita i ha dut a terme una reorganització dels serveis en les noves instal·lacions.

La regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, Isabel Segura, ha destacat que “des de l'Equip de Govern socialista hem volgut implementar una actualització en el centre social per a millorar tant el servei oferit als usuaris i usuàries de Paterna, com l'emplaçament on es realitza, al mateix temps que s'enriqueix l'espai i optimitzen les condicions laborals dels treballadors i treballadores”.

Des d'aquest estiu l'ampliació de l'edifici ja s'ha fet plenament operativa, la qual cosa ha permés realitzar una reordenació de l'assistència oferida a través del centre, així com oferir una atenció amb més privacitat, ja que ara cadascun dels serveis compta amb despatx propi.

En la primera part de les instal·lacions s'han situat el servei de menors i famílies, assessorament jurídic, així com servei psicològic. En la segona part, s'emplacen la Sala d'Administració, la Unitat d'Igualtat, la Sala de Reunions i formació i la Sala de Coordinació. Finalment, en la zona nova se situa la Zona d'Acolliment i Atenció.

El centre, batejat a proposta del PSPV-PSOE de Paterna amb el nom de la veïna del municipi, Amparo Moreno Vañó, activista i defensora dels drets socials, està situat en el barri de Santa Rita i està destinat a l'Atenció Primària Bàsica.

“D'altra banda, també estem treballant per a dur a terme una renovació del centre social de la Coma per a actualitzar l'estètica de l'edifici i oferir una imatge més actual a les persones usuàries del barri”, ha afegit Segura.