| 29 de Abril de 2024 Director Benjamín López

La solidària carrera de Sant Silvestre de Paterna recapta 1.200 kg d'aliments

Prop de 800 corredors i corredores van aportar la seua generositat per a poder participar en la prova.

| Redacción Valencia Municipios

Prop de 800 persones inscrites en la carrera solidària de Sant Silvestre van recórrer ahir els carrers de Paterna amb les seues originals disfresses.

Amb motiu de la competició es van recaptar 1.200 quilos d'aliments no peribles, a benefici de Càritas, que les persones participants van entregar en el moment de la seua inscripció.

El recorregut de 4,5 km es va iniciar a l'esplanada de coetòdrom i va seguir pel carrer Major, Vicente Lerma i tornant per l'avinguda Primer de Maig fins a l'avinguda Vicente Mortes, on els corredors i corredores van donar la volta pel carrer Roses, tornant fins al punt d'inici.

Enguany ha sigut la primera ocasió que se celebra la prova des de la pandèmia i, per aquest motiu, el Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora, ha volgut destacar “la gran solidaritat que han mostrat tots els paterners i paterneres una vegada més amb la seua participació en aquest esdeveniment”.

Després de finalitzar la carrera es va fer lliurament dels trofeus al corredor i corredora més veloces, així com les millors disfresses d'adults, grupals i infantils. A més, es va realitzar un sorteig dels obsequis aportats per les empreses col·laboradores Cárnicas Serrano, Gestión de Servicios Deportivos SL, Casa Toni, Valiente.es, Ferreteria El Ferre i Carrefour Paterna.

Com a novetat, enguany s'han entregat dos guardons als clubs esportius que més participants han inscrit. El Club d'Atletisme Cárnicas Serrano va quedar en el primer lloc, mentre que el Club de Rugbi Paterna Ciencias es va fer amb el segon.