| 29 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Aprovats els pressupostos 2023 de Paterna que acaben amb tot el deute municipal - AJUNTAMENT DE PATERNA
Aprovats els pressupostos 2023 de Paterna que acaben amb tot el deute municipal - AJUNTAMENT DE PATERNA

El pressupost de Paterna acaba amb tot el deute municipal

Durant el Ple Extraordinari celebrat aquest matí s'han aprovat els pressupostos amb el suport de Ciutadans.

| Redacción Valencia Municipios

L'Ajuntament de Paterna ha aprovat hui en Ple Extraordinari els Pressupostos Municipals per a l'any 2023, continuant així amb la seua política d'eficiència en la gestió econòmica en acabar un exercici amb els comptes del pròxim aprovades.

“Una vegada més, des de l'Executiu socialista hem tornat a donar exemple de rigorositat i equilibri financer tirant avant un pressupost de 64 milions d'euros que ens permetrà continuar fent de Paterna una gran ciutat on residir, treballar i invertir per a viure i progressar”, ha afirmat el regidor d'Hisenda, Roberto Usina.

Respecte a aquesta eficàcia econòmica, Usina ha recordat que “en 2015 el PP va deixar un deute de més de 50 milions d'euros i a la fi de 2023 el deute serà pràcticament zero després de huit anys de pressupostos equilibrats, de forta inversió i de gestió eficient de l'Executiu socialista”.

De la mateixa manera, el regidor ha assenyalat a més que “precisament gràcies a aquesta excel·lent gestió, el govern de Sagredo va eixir del Pla d'Ajust generat per l'anterior govern del PP, quatre anys abans del que es preveu” al mateix temps que ha indicat que “al milionari deute heretat a la qual han havent de fer front s'afigen “pufos” populars com el rescat de l'Escola Infantil de Font del Pitxer, amb més d'1.000.000€ i la “Superguarderia” del Parc Tecnològic, amb un deute inicial d'uns 7.000.000€”.

Durant la seua intervenció, Usina també ha indicat que Paterna és el municipi de la província que més inverteix en obra pública, contribuint així a la millora de la ciutat i a la creació d'ocupació.