| 16 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Sagunt continua promocionant-se com a ciutat de cinema per a futurs rodatges - AJUNTAMENT DE VALENCIA
Sagunt continua promocionant-se com a ciutat de cinema per a futurs rodatges - AJUNTAMENT DE VALENCIA

Sagunt continua promocionant-se com a ciutat de cinema per a futurs rodatges

Representants del Foro de Asociaciones de Guionistas Audiovisuales han visitat el municipi a la recerca d'enclavaments singulars per a les seues futures produccions.

| Sergi Tarazona Municipios

La Film Office Sagunt ha rebut la visita de professionals del sector audiovisual del Foro de Asociaciones de Guionistas Audiovisuales (FAGA) de la mà de València Turisme i de la Film Office València (la Film Office de la Diputació Provincial de València).

Han sigut diversos els escenaris fotografiats, entre els quals està el Grau Vell, principal focus d'atracció de rodatges fins ara. Este emblemàtic lloc de Sagunt ha sigut l'escenari de produccions com la sèrie d'Antena 3, Perdida; la d'Atresmedia, La Ruta; i les pel·lícules El Lodo, protagonitzada per Raúl Arévalo i Paz Vega; i Oblit, dirigida per Inés París.

També han visitat el centre històric de Sagunt i els seus monuments més representatius, el Castell i el Teatre Romà, dels quals, han assegurat, veure l'escenari perfecte per als seus projectes més immediats.

La delegada de Turisme, Natalia Antonino, ha explicat que "portem ja un temps treballant a Sagunt com a plató de cinema, o ciutat de cinema, amb tour operadores, productores i empreses dedicades a les arts escèniques dins del sector. I per tant, crec que és un èxit més que estes empreses vinguen a visitar la nostra ciutat, els nostres espais i al mateix temps puguen aprofitar-se del nostre teixit empresarial per a proveir-se en les seues produccions".

La Film Office Sagunt és un projecte comarcal gestionat per la Delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt i integrat en la Film Office València i Spain Film Commission. Es va crear en 2017 i des de llavors són nombrosos els programes de televisió nacionals i internacionals, vídeos musicals, anuncis, sèries de televisió, curts i pel·lícules que han rodat escenes en diferents enclavaments del municipi, entre les quals, la pel·lícula Vasil, protagonitzada per Karra Elejalde; la superproducció de Bollywood, rodada en el centre històric, de Srkaru Vaari Paata; i la pel·lícula Nosotros no nos mataemos con pistolas, de María Ripoll.