| 29 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Paterna adquireix els emblemàtics Salons Arco Iris

La compra d'aquest edifici, situat en el barri de Santa Rita sobre una parcel·la de 1.487,92 m², s'ha formalitzat hui i ha sigut cofinançada pels fons europeus EDUSI.

| Redacción Valencia Municipios

L'Ajuntament de Paterna ha adquirit els emblemàtics Salons Arco Iris de la ciutat. L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha signat hui l'escriptura de compravenda d'aquestes instal·lacions que passen a formar part del patrimoni públic municipal de la ciutat.

L'edifici, situat al carrer Mediterrani cantonada amb el carrer Músic Antonio Cabeza, se situa sobre una parcel·la de 1.487,92 m², es compon de dues plantes comunicades per una escala interior i consta d'uns salons, una cafeteria i una terrassa.

Aquesta operació, que ha sigut cofinançada amb els fons europeus EDUSI, permetrà donar a aquest icònic espai d'hostaleria un ús formatiu, entre altres serveis municipals.

El primer edil ha volgut agrair a la família que ha regentat durant 30 anys l'establiment la seua labor durant tot aquest temps al capdavant del negoci “convertit en un dels llocs de restauració més emblemàtics del nostre municipi degut al gran aforament que oferia”.

L'adquisició dels Salons Arco Iris s'engloba en el Pla de Regeneració urbana del barri de Santa Rita que està duent a terme l'Executiu socialista i se suma a altres com l'adquisició i demolició de la coneguda com a “Casa del Pastor”, l'obertura del carrer Font del Gerro o la demolició de la denominada “Finca Groga”.