| 18 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Mislata instal·la contenidors rosa per lluitar contra el càncer de mama - AJUNTAMENT DE MISLATA
Mislata instal·la contenidors rosa per lluitar contra el càncer de mama - AJUNTAMENT DE MISLATA

Mislata instal·la contenidors rosa per lluitar contra el càncer de mama

La campanya de reciclatge de l’Ajuntament, junt a Ecovidrio, estarà present en els quatre contenidors rosa ubicats a la plaça Príncep d’Astúries i l’avinguda Gregorio Gea.

| Sergi Tarazona Municipios

Mislata, des de hui i durant les pròximes setmanes, comptarà amb quatre contenidors de vidre de color rosa amb motiu de la campanya ‘Recicla vidre per elles’, una iniciativa d’Ecovidrio amb la col·laboració de l’Ajuntament i Nemasa. La campanya s’ha impulsat amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se reivindica el 19 d’octubre, i ha arribat a 170 localitats espanyoles, entre elles la de Mislata.

La campanya ha sigut presentada per la regidora de Medi Ambient, Mercedes Caballero, i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Carmela Lapeña, acompanyades pel tècnic de gerència d’Ecovidrio a la Comunitat, Manuel Sala, i el director general de Nemasa, Fernando Díaz. Per a Caballero, “és una iniciativa molt important perquè consciència de la cura del medi ambient i de l’autoexploració per a la prevenció d’aquest tipus de càncer”.

La iniciativa té com objectiu mobilitzar a la ciutadania a reciclar envasos de vidre per cuidar del medi ambient i contribuir així amb la causa solidària de la prevenció del càncer de mama. El veïnat de Mislata trobarà els quatre iglús rosa a la plaça Príncep d’Astúries i a l’avinguda Gregorio Gea, cantó amb l’avinguda del Sud. Tots els envasos de vidre depositats en aquests contenidors es transformaran en una donació per a la Fundació Sandra Ibarra.

La campanya ‘Recicla vidre per elles’ compta amb el suport de la il·lustradora Sara Herranz, que ha elaborat un manifest titulat ‘Promet cuidar-te’, i d’Agatha Ruiz de la Prada, que ha dissenyat un xicotet iglú especial per a l’ocasió, on els beneficis de la seua venda per internet se destinaran a la Fundació Sandra Ibarra per a la prevenció i investigació del càncer.