| 27 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Imagen archivo para de metro de Picassent -  AJUNTAMENT PICASSENT
Imagen archivo para de metro de Picassent - AJUNTAMENT PICASSENT

Picassent amplia el nombre de persones beneficiàries de les ajudes al transport

60.000 euros seran destinats enguany a alleugerir la despesa que suposa per als nostres joves viatjar diàriament als seus centres d’estudi.

| Sergi Tarazona Municipios

L'Ajuntament de Picassent, a través de la Regidoria de Joventut, ha convocat un any més les Ajudes al Transport per a joves estudiants, una aportació econòmica destinada a donar suport a l'esforç econòmic que fan les famílies perquè els seus fills i filles tinguen uns estudis que els possibiliten la inserció en el món laboral.

La convocatòria d'enguany implementa els canvis necessaris per aconseguir a arribar a més estudiants, incloent els cicles formatius de grau mitjà, els quals també van a ser beneficiaris d'estes ajudes. Per este motiu, s'ha incrementat la partida pressupostària en 20.000 euros, que sumats a la ja existent de 40.000 euros, fan un total de 60.000, el que suposa arribar a vora 400 famílies.

«Estes ajudes són una mostra més de l'aposta municipal que fem des de l'Ajuntament per a la joventut del nostre poble, en este cas en l'àmbit de l'educació i la formació, qüestions que afecten directament al benestar i a les possibilitats d'emancipació de les persones joves», manifesta al respecte l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia.