| 15 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

El tribut a El Último de la Fila i Manolo García arriba a Sagunt

La banda es va formar en 2017 al Port de Sagunt i ha actuat en sales tancades, pubs i festivals a l'aire lliure

| Sonia García Municipios

La banda Manolos Plateados realitzarà un tribut a El Último de la Fila i Manolo García en el Festival Música al Port este dissabte als jardins del Centre Cívic Antic Sanatori a les 23 hores, com a part de la programació cultural de l'Ajuntament de Sagunt. Este concert està dirigit a tot tipus de públic i és gratuït fins a completar l’aforament. «Ens portaran records amb este homenatge a El Último de la fila i Manolo García», ha assegurat la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, Ana María Quesada.

Esta banda es va formar en 2017 al Port de Sagunt. Des dels seus inicis ha comptat amb una excel·lent resposta de públic tant en el cercle local de sales tancades i pubs com en nombrosos festivals a l'aire lliure.

La banda ret homenatge a la música del grup El Último de la fila al llarg de tota la seua discografia, interpretant els seus temes més mítics dels anys 80 i 90. Així mateix, també s'inclouen en el repertori els grans èxits que ha collit Manolo García des que va iniciar la seua carrera en solitari en 1998.

D'esta manera, Manolos Plateados interpretaran un repertori de més de dos hores que no decau en intensitat en cap moment i que farà corejar al públic tots els grans èxits d'esta històrica banda del pop espanyol.

«Confie que una vegada més durant este estiu es recorden els dissabtes nit de Música al Port amb afecte per haver gaudit d'esta bona música que estem tenint, bona i variada», ha assenyalat Ana María Quesada.

Com ja és tradició, este festival estiuenc oferix actuacions de diversos gèneres musicals, que van començar el dissabte 17 de juny i tindran lloc fins al 22 de juliol.