| 28 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Paterna celebra la I Ruta Turística Inclusiva per a persones sordes - AJUNTAMENT DE PATERNA
Paterna celebra la I Ruta Turística Inclusiva per a persones sordes - AJUNTAMENT DE PATERNA

Paterna celebra la I Ruta Turística Inclusiva per a persones sordes

L'Ajuntament, en col·laboració amb l'associació Sords 2000 València, ha organitzat aquest recorregut turístic adaptat que s'ha realitzat amb 25 persones assistents.

| Sergi Tarazona Municipios

L'Ajuntament de Paterna, en col·laboració amb l'associació Sords 2000 València, ha celebrat la I Ruta Inclusiva en el municipi en la qual han participat persones sordes. Les 25 persones que han gaudit d'aquest primer recorregut adaptat van ser rebudes per la regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, Isabel Segura, i la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa.

L'itinerari va començar en la icònica Torre de la localitat i va concloure en el Centre d'Interpretació de la Cordà, també Oficina de Turisme de Paterna, on els i les assistents van poder gaudir de la projecció del vídeo de presentació de la Cordà.

La regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, Isabel Segura, ha explicat que “aquesta iniciativa permet que les persones sordes puguen gaudir també de la nostra cultura i patrimoni, fent la proposta turística municipal més inclusiva”.

Per part seua, la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, ha destacat que “aquest itinerari turístic ens posiciona com una localitat més inclusiva, alhora que ens permet promocionar el nostre ric llegat cultural, ja que recorre els monuments més rellevants de Paterna”.