| 26 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Tavernes de la Valldigna prepara accions legals contra la Demarcació de Costes

L’Ajuntament ha convocat una concentració per a reclamar solucions per a les seues platges

| Redacción Valencia Municipios

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha anunciat que emprendrà accions legals contra la Demarcació de Costes, l’organisme competent del manteniment de la costa, davant la mancança d’actuacions i solucions definitives en els últims anys. De manera paral·lela, també ha convocat una manifestació per a fer patent el malestar davant la gestió de Costes.

L’alcalde, Sergi González, s’ha reunit d’urgència amb els i les portaveus dels grups municipals, per informar d’aquesta decisió, que compta amb el suport de tota la corporació municipal.

Així, la concentració ciutadana tindrà lloc el diumenge 30 de maig a les 12 hores en la platja de la Goleta.

Amb aquesta es vol denunciar la falta d’actuacions per part de la Demarcació de Costes per a solucionar els problemes de regressió de les platges de la Goleta i Tavernes i que, enguany, segons denuncia el Consistori “ni tan sols hi ha previsió de fer el manteniment habitual amb la reposició d’arena, una actuació totalment necessària per a tindre la costa vallera en condicions este estiu, especialment en la platja de la Goleta”.

L’alcalde ha manifestat que “defensarem els interessos dels nostres veïns i veïnes fins al final i farem el que faça falta perquè ens escolten. Demanem a la Demarcació de Costes que assumisquen les seues responsabilitats i protegisquen les platges de Tavernes, perquè la situació és insostenible i no pot passar més temps sense que se’ns donen solucions”.