| 30 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Escena de "Maror"
Escena de "Maror"

El Teatre Principal de València presenta l’espectacle ‘Maror’ de Rodolf Sirera

Esta coproducció de Zircó i Elcoshow estarà a l’escenari del Principal del 2 al 5 de novembre

| Noel Rodilla Edición Valencia

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) presenta ‘Maror’ al Teatre Principal de València, una comèdia d’intriga escrita per Rodolf Sirera i dirigida per Juan Luis Iborra, que ens endinsa durant vint-i-quatre hores en la vida d’una família aparentment feliç i acomodada.

Una escriptora, el seu marit, la seua filla, la seua germana i el seu metge, l’únic testimoni del que esdevindrà… Un cap de setmana que hauria de ser afable, i acaba no sent-ho.

Isabel, la protagonista de l’obra, dona compromesa amb el temps en què viu, defensora del paper de la dona en la societat i escriptora de literatura popular sempre acompanyada per l’èxit, decidix donar un canvi radical a la seua trajectòria professional i personal.

Com a dona es troba en la plenitud de la seua vida, però està avorrida d’un matrimoni que s’ha acomodat en la rutina. En l’àmbit professional vol escriure el que li abellix, sense el dictat de les editorials i sense buscar exclusivament l’èxit de vendes. La seua millor novel·la pensa que està per escriure’s, però… serà ficció o realitat?

Josep Manel Casany, Paloma Vidal, Lola Moltó, Paula Braguinsky i Sergio Caballero interpreten els cinc personatges en esta coproducció de Zircó i Elcoshow, que estarà a l’escenari del Principal del 2 al 5 de novembre.

El públic entrarà vint-i-quatre hores en la vida d’esta família aparentment feliç i acomodada, on el canvi que proposa donar Isabel en la seua vida professional els produirà un vertader terratrémol.

Tot passarà davant dels ulls d’un metge, que està tractant Isabel d’una malaltia que potser és greu, i amb el qual manté –això sembla, perquè en Maror res és segur– una relació que algú sospita que va més enllà de l’àmbit estrictament professional.

Josep Simón i Eduardo Díaz signen el disseny d’escenografia de l’obra, que compta també amb Pablo Fernández en el disseny de la il·luminació, Lola Rise en el vestuari i Guillermo Escartí al capdavant de l’espai sonor.