| 30 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Màxim Huerta en 'La vida Màxim' - À Punt
Màxim Huerta en 'La vida Màxim' - À Punt

'La vida al Màxim' s'estrena amb Inés Ballester i Antonio de la Torre

El nou programa d'entrevistes produït per À Punt reunira a figures destacades en diferents àmbits per a compartir secrets.

| Sergi Tarazona Edición Valencia

El nou espai d'À Punt, presentat per Màxim Huerta, 'La vida al Màxim', reunira a figures destacades de la música, la interpretació, l'humor o la ciència, en un escenari relaxat, perfecte perquè diversos amics gaudisquen d'una vetlada inoblidable compartint secrets. La periodista i presentadora de Borriana, Inés Ballester, i l'actor malagueny, Antonio de la Torre, ens obriran el seu cor compartint les anècdotes més entranyables, els records més estimats i els pensaments més profunds.

 

La reunió que cada dissabte organitza Màxim és una enriquidora mescla de convidats, entre els quals hi ha figures destacades vinculades a la Comunitat Valenciana com l’esmentada Inés Ballester, l'actriu Ana Milán, la cantant Samantha, el mag Jandro o la doctora Ana Lluch. A ells també s'uneixen personatges com Bibiana Fernández, Josema Yuste o Antonio de la Torre.

Tots els amics de Màxim obriran el seu cor compartint històries personals, anècdotes, records i els pensaments més íntims. Per a recollir cada moment, s'han situat setze càmeres repartides en un plató de quasi 1000 m2, on es recrea la residència de Màxim Huerta, un lloc amb espais acollidors per a relaxar-se i gaudir del món dels llibres, la música i l'art en general.

En aquest singular format basat en la creació d'un entorn distés adequat per a les converses pròximes, profundes i personals, el mateix Màxim farà confidències, les que només afloren quan la companyia i l'ambient és procliu per a això.

Màxim no serà l’únic amfitrió. Acompanyant els convidats també hi ha el seu encantador amic de l'ànima Jau Fornés, acreditat fotògraf de cinema amb una polifacètica carrera com a director i showman. A més, l'actriu Amparo Moreno és la padrina que presumeix de conéixer Màxim des que era un nadó i que aprofitarà per a conversar amb les convidades en clau femenina. Tampoc podria faltar la figura del “veí”, un ésser tan innocent com desconcertant que apareix improvisadament generant les trames més rocambolesques.