| 26 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

El PP defensa a la Delegada de Puig:“Dimissió de l'alcaldessa i expulsió a Cs"

El exalcalde popular Emilio Bascuñana demana a Cambiemos i Vox “que se sumen a aquesta petició que portaran al pròxim ple,i mostra disposició al PSOE per a donar suport als pressupostos 2023

| A. Maestre Edición Elche

El Partit Popular d'Orihuela ha eixit en defensa de la Delegada del Consell a Alacant –exconcejala socialista en el municipi- després de l'escàndol difós per ella mateixa sobre un episodi de presumptes insults i vexacions patits contra la seua persona en presència de membres del govern local, format per PSOE i Cs.El Partit Popular d'Orihuela ha eixit en defensa de la Delegada del Consell a Alacant –exconcejala socialista en el municipi- després de l'escàndol difós per ella mateixa sobre un episodi de presumptes insults i vexacions patits contra la seua persona en presència de membres del govern local, format per PSOE i Cs.

El regidor del PP i exalcalde de la ciutat, Emilio Bascuñana, ha manifestat que “no es pot obviar i deixar passar per alt” les declaracions formulades en les seues xarxes socials per part de la Delegada del Consell a la província d'Alacant, Antonia Moreno, en les quals es refereix a la “qualitat moral d'aquells que pacten amb mafiosos, borratxos, baralladissos i assetjadors”, en una clara referència a l'actual alcaldessa Carolina Gracia i el Grup Ciutadans, ampliades en un missatge posterior on detalla els detalls del succeït durant un sopar en la pedania de *Correntías a la qual assistien tant la regidora com persones vinculades directament o indirectament amb els seus socis de govern.

Pel que sembla, segons relata Antonia Moreno en el seu escrit en les xarxes socials, ella no era present però va tindre coneixement dels fets a través de testimonis presencials. Afirma que en el grup que formaven l'alcaldessa d'Orihuela i els membres de Ciutadans ”es va insultar greument i es van mofar de manera indecent d'ella entre riallades, fet que va provocar malestar entre els assistents. Va haver-hi els qui van recriminar aqueixa actitud escandalosa, la qual cosa va provocar un xicotet altercat”.

Des del Grup Popular manifesten que les afirmacions que ha realitzat la senyora Moreno són “de tal gravetat, que no hi ha més opció que demanar la dimissió de Carolina Gracia, així com l'expulsió del govern dels membres del Grup Ciutadans, atés que el que exposa ni més ni menys la pròpia la delegada del Consell a la província d'Alacant venen a redundar en les que sent ja *exconcejala de l'ajuntament, va realitzar en 2013 al diari ‘El País’, sota el titular de: “La política oriolana amb aquests tipus és complicada, violenta i brutal”. La candidata socialista a l'alcaldia d'Orihuela deixa l'acta contenta perquè ja no està sola contra els corruptes”.

El regidor del PP recorda que “la mateixa Carolina Gracia, en campanya electoral de 2015 manifestava el següent davant els assistents a un míting: “… darrere de Juan Ignacio López Bas no hi ha un altre que el senyor Alcántara, i hui dic, alt i clar, que amb el Partit Socialista d'Orihuela el senyor Alcántara mai aconseguirà fer negocis propis i tornar a posar la corrupció com a bandera d'aquest poble “.

Per tot això, Bascuñana ha espera que “tant Canviem Orihuela com VOX se sumen a aquesta exigència de responsabilitats que ara formulem per nota de premsa però que portarem al pròxims Ple en cas de no haver-se produït la dimissió i els cessaments”.

“Òbviament, no deixarem solos als socialistes que poc o res tenen a veure amb aquest succés, per responsabilitat comptaran amb la col·laboració necessària per a garantir el govern del municipi fins a arribar a eleccions de maig de l'any que ve en solitari. Manifestem la nostra disposició a donar suport a aqueix pressupost, tan necessari per a Orihuela i en el qual el CLR d'Alcántara no siga qui marque el ritme del ball” ha manifestat Bascuñana.

El Grup Popular se solidaritza amb Antonia Moreno i vol mostrar la seua repulsa davant aquestes actituds menyspreables que, per desgràcia, hem hagut també de suportar, en nombroses ocasions.