| 07 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Canals ret homenatge a Ricardo Tormo

Familiars, amics i membres de la corporació municipal es reuniren per a commemorar l’aniversari de la seua fita que enguany compleix 25 anys de la seua desaparició

| Noel Rodilla Municipios

El Pavelló Municipal de Canals va acollir ahir dijous l’acte d’homenatge a la figura del bicampió mundial de motociclisme, Ricardo Tormo.

Familiars, amics i membres de la corporació municipal es reuniren per a commemorar l’aniversari de la seua fita que enguany compleix 25 anys de la seua desaparició.

Va ser un 27 de desembre de l'any 1998, i després d'uns anys de lluita contra la leucèmia, quan ens deixà un dels millors pilots espanyols de tots els temps.

El moto club Tormo, organitzadors de l’acte, van dipositar la tradicional corona de llorer i el seu germà, Pascual Tormo, li va dedicar unes emotives paraules lloant la figura d’aquest esportista.