| 30 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Ciutat de xàtiva
Ciutat de xàtiva

Turisme destina 80.000 euros per a potenciar la marca Territori Borja a Xàtiva

La Fira Borja de Xàtiva és un esdeveniment cultural amb un ampli programa, en el qual destaquen la realització de rutes teatralitzades vinculades amb la temàtica Borja

| Noel Rodilla Municipios

Turisme Comunitat Valenciana destina un total de 80.000 euros a l’Ajuntament de Xàtiva per a potenciar la Ruta dels Borja en 2023. Una quantitat dirigida a impulsar la comercialització de productes turístics culturals basats en la família Borja i en la promoció de la ruta temàtica.

En este sentit, i dins de la implementació de la marca Territori Borja, es desenvolupa la Fira Borja de Xàtiva, un certamen que, del 10 al 12 de novembre, congrega a la ciutat gastronomia, turisme, artesania, música i història, i que ha visitat este divendres la secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno.

En concret, la responsable de Turisme, juntament amb l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha visitat la Fira d’Artesania, participant en el recorregut institucional on s’ha donat la benvinguda a artesans i visitants.

La Fira Borja de Xàtiva és un esdeveniment cultural amb un ampli programa, en el qual destaquen la realització de rutes teatralitzades vinculades amb la temàtica Borja; esdeveniments singulars amb repercussió promocional turística d’àmbit nacional; un cicle de conferències i concerts, així com exposicions, visites guiades, degustacions gastronòmiques, exhibició d’artesania i oficis antics, entre altres accions.