| 16 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Tabarca
Tabarca

Turisme difon els principals actes de la festa de les Fogueres de Sant Joan 2023

Turisme donarà a conéixer el treball dels artistes foguerers, a més d’altres recursos turístics com ara el castell de Santa Bàrbara o Tabarca

| J. G. Edición Valencia
 

Turisme Comunitat Valenciana difondrà durant aquests dies la programació dels principals actes de les festes més rellevants de la ciutat d’Alacant, declarades d’interés turístic internacional, les Fogueres de Sant Joan 2023.

D’aquesta manera, a través de diverses accions de màrqueting en línia previstes fins al pròxim 24 de juny, Turisme donarà a conéixer la festa des del portal turístic de Comunitat Valenciana, així com en els seus perfils en xarxes socials i en els butlletins informatius que s’envien periòdicament a les persones subscriptores. L’objectiu és convidar a visitar les Fogueres de Sant Joan i incentivar el turisme local i autonòmic, així com el nacional i l’internacional.

En concret, es duran a terme propostes enfocades a la divulgació de la festa i de l’oferta turística d’Alacant i la província. Així, es donaran a conéixer detalls de la gastronomia relacionada amb Sant Joan, el treball dels artistes foguerers i molt més.

Dins d’aquest conjunt d’accions es prepararà un contingut en castellà, valencià, anglés, francés i alemany sobre les tradicions vinculades a les Fogueres de Sant Joan, amb les dates dels actes més rellevants, al qual també es podrà accedir des d’un bàner temàtic en el portal turístic.

A més, per a animar a visitar la ciutat en aquests dies de festa, es compartirà un vídeo en el videoblog, que mostrarà tots els atractius del castell de Santa Bàrbara per als mercats autonòmic i nacional, i un altre sobre l’illa de Tabarca, per als mercats internacionals.

Al mateix temps, en els diversos perfils de xarxes socials de Turisme Comunitat Valenciana es compartiran publicacions sota l’etiqueta #Fogueres2023 i #MediterraniEnViu, posant èmfasi en el format de vídeo a través de resums de directes, reportatges gastronòmics i videoclips sobre el treball dels artistes foguerers. De manera addicional, es promocionarà per al mercat nacional i autonòmic en Instagram Ads i TikTok Ads una d’aquestes publicacions.

Per a completar aquesta sèrie d’accions, Turisme CV prepararà l’enviament d’un butlletí especial per als mercats autonòmic, nacional i internacional amb la programació oficial i destacant plans i llocs a descobrir a Alacant.