| 28 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
La televisió d’À Punt retransmet  
l’Alcoià-Castelló i el Mestalla-Hèrcules - À PUNT
La televisió d’À Punt retransmet l’Alcoià-Castelló i el Mestalla-Hèrcules - À PUNT

La televisió d’À Punt retransmet l’Alcoià-Castelló i el Mestalla-Hèrcules

El futbol valencià prendrà protagonisme en À Punt Mèdia el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre.

| Sergi Tarazona Edición Valencia

Dissabte, 15 d’octubre (19:00 h) des de l’estadi El Collao assistirem a la  disputa del duel entre el CD Alcoià i el CD Castelló, dos dels conjunts més en  forma del grup 2 de Primera RFEF. És, sense cap dubte, el partit més atractiu  de la jornada que enfrontarà el colíder, l’Esportiu, contra el tercer classificat, el  conjunt orellut, un dels equips més potents de la categoria. Dos històrics cara a  cara amb les càmeres d’À Punt Mèdia com a testimoni.  

Diumenge, 16 d’octubre (12:00 h) la televisió d’À Punt oferirà un altre  derbi autonòmic igualment atractiu, però corresponent a la Segona RFEF: el  que disputaran a l’estadi Antonio Puchades de Paterna el Valencia CF Mestalla  i l’Hèrcules d’Alacant. Només un punt separa valencianistes i herculans, que es  troben en les posicions de privilegi de la taula. El filial del Valencia CF és quint  amb deu punts, mentre que els alacantins ocupen la sexta posició amb nou.  

En definitiva, serà una gran festa del futbol en un cap de setmana amb  un doble duel valencià protagonitzat per quatre històrics del futbol de la  Comunitat Valenciana: Alcoià-Castelló i VCF Mestalla - Hèrcules CF. 

Per al director d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, “és una gran oportunitat per  a donar visibilitat a aquests duels tan atractius, i quina millor forma de fer-ho  que a través de la televisió de tots els valencians? La cadena pública dona  suport d’aquesta manera a totes les disciplines esportives independentment de  la categoria on juguen”.  

À Punt continua així amb el compromís d’estar present i donar suport als  esportistes i equips valencians en els esdeveniments més importants de la  temporada.