| 25 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Equip aleví de l’Escola Municipal de Picassent - AJUNTAMENT DE PICASSENT
Equip aleví de l’Escola Municipal de Picassent - AJUNTAMENT DE PICASSENT

Picassent acull les finals de la Copa de futbol base provincial valencià

Els millor equips de futbol sala de la provincia de Valencia es donaren cita al Poliesportiu municipal per celebrar la festa del futbol sala Valencià.

| Sergi Tarazona Municipios

El passat dissabte, els millors equips del futbol sala base de la província de València es donaven cita al pavelló del Poliesportiu municipal per celebrar les finals de Copa. El colofó a una temporada 21-22, on xiquets i xiquetes de tots els racons de la província es reunien en una jornada esportiva a on va predominar la sana competitivitat, el respecte als rivals i l’esportivitat.

L’equip aleví de l’Escola Municipal de Picassent, únic representant del municipi amfitrió a este torneig, disputava el seu partit de Copa Oro de Primera Aleví davant “El Pilar”, perdent per 2-5 i aconseguint d’esta manera la medalla de plata. El conjunt taronja, entrenat per Cristóbal Fortuny, arribava a esta final gràcies a classificar-se primer del seu grup de copa i guanyar en semifinals al “Sagrado Corazón”.

Conxa Garcia, alcaldessa del municipi, i Héctor Pradas, regidor d’Esports, acudien a esta cita esportiva, i eren els encarregats de fer entrega dels trofeus als equips participants.