| 02 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Seu de Aceites de las Heras
Seu de Aceites de las Heras

L'empresa Aceites de las Heras invertirà 450.000 euros a Utiel

L'Ivace adjudica a esta empresa familiar una parcel·la de 2.276 metres quadrats al Parc Empresarial Nou Tollo

| Noel Rodilla Municipios

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha informat que l'Ivace ha adjudicat 2.276 metres quadrats de sòl industrial a Aceites de las Heras S. L. U. al parc empresarial Nou Tollo, que comercialitza a Utiel.

Aceites de las Heras S. L. U. és una empresa familiar dedicada a la producció, l'embotellament i la distribució d'olis comestibles i especialitzada en oli d'oliva que ja està instal·lada en Nou Tollo, i que amb esta adjudicació ampliarà la superfície fins als 10.722 metres quadrats.

L'adquisició de sòl industrial, que s'ha produït mitjançant una compravenda, li permetrà ampliar les instal·lacions per a la recepció d'oliva i construir una nova nau d'emmagatzematge de matèria auxiliar per a augmentar-ne la capacitat d'embotellament i preparar el futur per al mercat internacional. Per a fer-ho, hi farà una inversió de 450.000 euros.

Montes ha assegurat que esta adjudicació “és un exemple clar del suport de l'Ivace i de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme a les empreses, ja que els facilita atractives condicions en l'adquisició de sòl industrial de qualitat perquè puguen crear o, com en este cas, consolidar i ampliar els seus projectes i continuar generant ocupació i creixement econòmic”.

“La indústria i els sectors productius són un dels pilars fonamentals per al desenvolupament de la Comunitat Valenciana i per això continuarem ajudant les empreses perquè s'implanten i invertisquen ací”, hi ha afegit.

D'esta manera, ha subratllat el compromís del Consell “per a impulsar decididament la indústria del nostre territori com un dels motors del creixement econòmic, aspirant a aconseguir este sector el 20 % del PIB de la Comunitat Valenciana (actualment representa el 15 %)”.

Així mateix, ha assegurat que este Consell “treballa perquè la Comunitat Valenciana siga una terra d'oportunitats i el millor lloc per al desenvolupament de projectes empresarials, per això volem que empreses i emprenedors troben en este govern un aliat i un suport, i no un obstacle”.

“A més -ha continuat- des de l'Ivace donem suport cada any a les àrees industrials, perquè són un important element dinamitzador i el lloc on es genera ocupació i creixement econòmic i ho fem amb ajudes per a millorar i modernitzar els seus servicis i infraestructures, impulsant la constitució d'entitats de gestió i modernització, el mapa de sòl industrial i la classificació de les àrees perquè aconseguisquen la màxima qualitat”.

Nou Tollo

El Parc Empresarial Nou Tollo té una situació geogràfica estratègica. Està situat al costat de l'autovia A-3, amb una connexió ràpida a les principals vies de comunicació, proximitat a València i experiència i especialització de la mà d'obra de la comarca.

Disposa d'una superfície total de 247.226,23 metres quadrats i actualment es troba obert el termini per a presentar les sol·licituds per a adquirir sòl industrial. 

Nou Tollo està comercialitzat al 93 % i disposa d'un total de 10 naus industrials que es troben adjudicades al 100 %. Per això, l'Ivace continua avançant en els treballs per a ampliar el parc que permeten donar resposta a la demanda existent, especialment en parcel·les de grans dimensions.