| 03 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Els concursants de la setmana d'Alta Tensió amb el presentador Nelo Gómez
Els concursants de la setmana d'Alta Tensió amb el presentador Nelo Gómez

‘Alta tensió’ pot donar el primer pot este dilluns

El concurs que presenta Nelo Gòmez lliura el primer gran premi, de 15.205 euros, a un dels quatre concursants

| Noel Rodilla Edición Valencia

L’emoció està garantida aquesta setmana en el programa Alta tensió. Un dels quatre concursants s’endurà el primer pot, de 15.205 euros de l’espai, el pròxim dilluns.

Alta tensió que s’emet de dilluns a divendres a les 16:30 h des de la setmana passada és un concurs de preguntes i respostes al voltant d’una sèrie de panells en què una bombeta s’encén si la resposta és correcta i esclata si és incorrecta.

La mecànica de concurs és la següent: els quatre concursants juguen les quatre primeres rondes. Els dos que més diners acumulen, passen a la semifinal. El tercer torna el programa següent i el quart queda eliminat. El competidor que guanya la semifinal és qui opta a quedar-se el pot acumulat del programa, si supera la prova final, el minut diabòlic.

Qui guanyarà el pot?

Els quatre concursants que comencen la setmana són Antonio Liu Yang, d’Algemesí; Abby Palacios, d’Oriola; Ángel Olaso, que ve de Gandia; i Gemma Ortiz, d’Alfarp i actualment veïna de Llombai, que s’incorpora en aquest programa.

Un d’ells serà l’afortunat que s’endurà el primer pot d’aquest concurs, que és l’adaptació del format nord-americà d’èxit mundial Wipeout.