| 08 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Membres de la Diputació de Castelló amb el cartell del Gran Premi de MotoGP
Membres de la Diputació de Castelló amb el cartell del Gran Premi de MotoGP

El Circuit Ricardo Tormo reunirà 4.500 castellonencs en la final de MotoGP

El Circuit ha presentat la 25a edició del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana en la Diputació de Castelló

| Noel Rodilla Edición Castellón

El Circuit Ricardo Tormo ha presentat el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana en la Diputació de Castelló, del qual uns 4.500 aficionats de la província tenen comprades ja les entrades per a assistir a l’última cita del Campionat del Món de Motociclisme.
 
Així ho ha indicat la delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, que ha anunciat que “més de 85.000 persones ompliran les graderies del Circuit Ricardo Tormo el diumenge del Gran Premi, 4.500 dels quals s’estima que viatjaran des de la província de Castelló”.

El director del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert, ha explicat que, “una vegada més, el Gran Premi de la Comunitat Valenciana serà el de més afluència dels quatre que se celebren a la península Ibèrica: Jerez, Portimão, Catalunya i València”.

El diputat d’Esports de la Diputació de Castelló, Iván Sánchez, ha recordat que “sempre parlem de la ‘marca Castelló’ com a escenari esportiu, i esta vegada traslladem eixa marca a través dels nostres pilots al Circuit Ricardo Tormo”.

“És un orgull per a la nostra província, tenim moltíssims pilots, no només de motociclisme de velocitat, també d’enduro, motocròs... esta casa té el plaer d’ajudar-los per a portar el nom de Castelló i la Comunitat Valenciana fora de les nostres fronteres i promocionar, a través dels nostres pilots, tota la Comunitat i la província”, hi ha afegit Sánchez.