| 05 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
El projecte “Llibres Lliures” fomenta la lectura mitjançant punts d'intercanvi de llibres en espais públics de Paterna - AJUNTAMENT DE PATERNA
El projecte “Llibres Lliures” fomenta la lectura mitjançant punts d'intercanvi de llibres en espais públics de Paterna - AJUNTAMENT DE PATERNA

“Llibres Lliures” fomenta la lectura amb punts d'intercanvi de llibres a Paterna

S'han situat deu casetes en diferents punts de la ciutat per a facilitar i acostar l'hàbit de lectura a la ciutadania.

| Sergi Tarazona Municipios

L'Ajuntament de Paterna ha llançat el projecte “Llibres Lliures”, una iniciativa que fomenta l'hàbit de lectura a través de diversos punts on realitzar intercanvis de llibres de manera gratuïta i sense horaris.

El regidor de Biblioteques, Roberto Usina, ha indicat que “aquesta proposta té com a objectiu fomentar l'hàbit de lectura entre els paterners i paterneres, alhora que se'ls dona una segona vida als llibres”.

“Els toms es podran deixar i agafar lliurement, o bé llegir en el lloc, de manera que es facilita l'accés a cultura i s'acosta a la ciutadania, ja que hem col·locat deu casetes repartides pel municipi”, ha explicat Usina.

Els punts es troben al parc pròxim al Valentín Hernáez de Santa Rita, en el Parc Central, al parc del Bigots de Campament, al parc del carrer del Crist, al parc de Alborgí, al parc del carrer Casinos de Terramelar, al carrer Sant Aurora de Santa Gema, en la Plaça Porta del Sol de La Canyada, al carrer Camamilla de Lloma Llarga i en l'Agència de Lectura de la Coma.

Aquesta activitat s'ha organitzat amb motiu de la programació del consistori per al Dia de les Biblioteques, encara que s'ha previst que els llocs estiguen fixos amb la intenció que es prolongue en el temps i siga una acció continuada.