| 08 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Pablo Ruz, candidat pel PP a l'alcaldia d'Elx durant una trobada amb veïns. Font externa / PP Elx
Pablo Ruz, candidat pel PP a l'alcaldia d'Elx durant una trobada amb veïns. Font externa / PP Elx

Finestreta del camp i pla hídric municipal, idees del PP per al Camp d'Elx

La iniciativa hídrica que planteja el candidat popular, Pablo Ruz, estarà coordinada amb Santa Pola per a aprofitar els excedents de la depuradora per al camp il·licità

| Yadimir Crespo Edición Elche

El candidat pel Partit Popular a l'alcaldia d'Elx, Pablo Ruz, s'ha compromés a crear una “finestreta del camp”, així com també a executar un pla hídric municipal que beneficie als veïns de les pedanies i els agricultors del Camp d´Elx.

La iniciativa hídrica que planteja el candidat popular estarà coordinada amb Santa Pola per a aprofitar els excedents de la depuradora per al camp il·licità, la qual cosa comporta reutilitzar les infraestructures ja existents, a més de crear alguna nova.

L'alcaldable va recordar també que el PP “està a favor d'un Pacte Nacional de l'Aigua” i que el programa de Govern del PPCV inclou l'exigència d'aqueix pacte, així com l'elaboració de plans entre la Generalitat, les Diputacions i els ajuntaments que permeten la reutilització al 100% de les aigües regenerades, per a usos agrícoles i urbans.

 

Per part seua, el candidat popular i agricultor Roque Bru va acusar l'Ajuntament d'Elx de tindre “discursos buits amb l'aigua”. 

“L'alcalde diu una cosa ací i una altra a Madrid per a no molestar al seu partit. Els socialistes han demostrat ser ecologistes de pancarta, i amb les seues polítiques han condemnat al camp d'Elx”, ha expressat Bru.

Pablo Ruz durant la presentació de la seua proposta electoral. Font externa / PP Elx

Finestreta del Camp

Sobre la finestreta, Ruz va explicar que l'objectiu és que servisca d'aliat als agricultors per a agilitzar els tràmits, ja que “molts ens diuen que estan perduts davant les administracions”.

“És amb un objectiu clar: que l'agricultor sàpia a qui acudir per a tramitar ajudes, accedir a organismes superiors”, ha explicat Ruz durant la trobada que va sostindre amb desenes de veïns.